31 MAYIS 2024
Yazı Boyutu - 14 +

Yetenek Kapısı Platformu Hakkında Duyuru!

Değerli Üyemiz,

Odamız ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliğinde çalışmaları ve uygulanması sürdürülen "Yetenek Kapısı Platformu'; işverenleri, üniversiteleri ve üniversite öğrencileri/mezunlarını bir araya getiren yerli ve ücretsiz bir platformdur.

Yerel staj ve dil bilen öğrenci ve mezunların yarı/tam zamanlı istihdamının sağlanmasının amaçlandığı platform ile işveren ve öğrencilerin/mezunların eşleştirmelerinin nitelikli bir şekilde yapılabilmesi hedeflenmektedir.

Bu itibarla, Stajyer almak, yarı/tam zamanlı dil bilen öğrenci/mezun istihdam etmek isteyen üyelerimizin e-postamız ekinde sunulan "Yetenek Kapısı İşveren Hesabı Oluşturma ve Kullanım Kılavuzunda" belirtildiği üzere www.yetenekkapisi.org web adresi üzerinden kayıtlarını ve taleplerini oluşturmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi ektedir.

İndirilebilir Dökümanlar