07 HAZİRAN 2024
Yazı Boyutu - 14 +

Odamız Yönetim Kurulu 86. Toplantısı Karamehmetoğlu Başkanlığında Gerçekleştirildi

Odamız 21. Dönem Yönetim Kurulu 86. Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Açılış ve Yoklama, Bir Önceki Toplantı Tutanaklarının İmzalanması, Odamıza Kayıt Yaptıracak Üyelerin görüşülmesi, Askıdan İnecek Üyelerin Durumlarının Görüşülmesi, Odamızdan Kaydı Silinecek Üyelerin Durumlarının Görüşülmesi, Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Görüşülmesi, Mayıs Ayı Gelir Gider Hesapları, Mizan, Bütçe İzleme Raporunun Görüşülmesi, RTSO İş Merkezinin Kiraya Verilmesinin Görüşülmesi, Ekmek Zammının Görüşülmesi, Açıklanan Vergi Rekortmenlerinin Görüşülmesi, Odamız İhtiyacı Olan Materyallerin Yaptırılmasının Görüşülmesi  ve Gelen Yazıların Görüşülmesi ile Dilek ve Temenniler gündem maddesinin ardından Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi.

Konum